ZA stvarne promjene
ZA snažnu obitelj

Doniraj

Aktivnosti političke stranke Projekt Domovina financiraju se prilozima donatora. Aktivnosti za koje su potrebna značajnija sredstva usmjerena su na informiranje volontera, podupiratelja i simpatizera s ciljevima i programom koji će Projekt Domovina zastupati u hrvatskom Saboru – promotivne letke, plakate, postere, predavanja, internetski i radio marketing…

Ukoliko se na ovaj način želite uključiti u naš rad i podržati nas u nastojanju da i kroz hrvatski Sabor zastupamo naše zajedničke vrijednosti, svoje novčane priloge možete uplatiti na račun za redovno poslovanje:

Projekt Domovina

Ulica Kralja Zvonimira 17

10 000 ZAGREB

IBAN: HR6223900011100922274 otvoren u Hrvatskoj poštanskoj banci  d.d., Jurišićeva 4, 10 000 ZAGREB

Za uplate iz inozemstva: SWIFT/BIC:HPBZHR2X

Važna napomena: Od 7. studenog 2015. prestalo je financiranje promidžbene kampanje i započelo redovno poslovanje stranke. U skladu s time, promijenjen je broj računa za financiranje! Zato Vas molimo da Vaše donacije uplaćujete na novi broj računa i svakako navedete naziv uplatitelja i adresu, a u poziv na broj uplatitelja upišete svoj OIB ili broj osobne iskaznice. Za uplate iz inozemstva potrebno je upisati broj putovnice. Model poziva na broj je “00”.

Iskreno zahvaljujemo na svakom Vašem daru!