Ivan Mamić, kandidat V. izborne jedinice: “Smatram da je osobna odgovornost svakog pojedinca da kaže: dosta je!”


Ja sam Ivan Mamić i osam godina sam u sretnom braku sa suprugom Ivanom, u kojem nam je Bog podario troje prekrasne djece. Po zanimanju sam prvostupnik javne uprave. Zaposlen sam na pripravničkom mjestu kao tajnik u OŠ Stjepana Antolovića, Privlaka.
Ono što me je privuklo projektu Domovina i zašto se nalazim na listi u V. izbornoj jedinici je zalaganje za obitelj, moral i čestitost koje su danas itekako potrebne kako u politici tako i u svakodnevnom životu.
Danas, kad se na sve moguće načine obezvrjeđuje obitelj, a vrijednosti i principi na kojima počivaju temelji današnje civilizacije, kao što su kršćanske vrijednosti i sve ono što ide s tim, se prikazuju kao zastarjele i nepotrebne institucije, smatram da je osobna odgovornost svakog pojedinca da kaže: dosta je! Ne želim samo stajati po strani i gledati kako moja zemlja koja je blagoslovljena resursima svih vrsta, tone sve dublje gospodarski, duhovno i moralno, nego želim biti dio ekipe koja poduzima konkretne korake.
Vjerujem da naša želja za promjenom, naša odlučnost i zalaganje može spriječiti daljnje nazadovanje naše domovine.

Aktualnosti

04/08
2017

ŽELIMO VAM SRETAN DAN DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI!


15/04
2017

Krešimir Planinić: Lex Agrokor ima sistemski značaj i sistemsku grešku

Uzbibalo se gospodarstvo, politika, pravo, ekonomija, filozofija itd. na slučaju Agrokor. S pravom! Mnoštvo je društvenih poruka koje možemo iščitavati, a nitko više i ne sumnja u sistemski značaj događaja puno šireg od obitelji Todorić i njihove poduge obimne poslovne aktivnosti. Jasno je da naša bora zabrinutosti nije maknuta donošenjem Lex Agrogor, jer 15 mjeseci, […]


26/03
2017

Novi izborni zakon

U sklopu konferencije ”Hrvatska kakvu trebamo” održana je i panel-rasprava o političkom sustavu u Hrvatskoj, na kojoj su se neki sudionici izjasnili za promjene izbornog sustava, pa i promjenu broja izbornih jedinica, prenosi Večernji list. Krešimir Planinić je naglasio kako su odstupanja puno veća od 5 posto, od izbora do izbora, iako su svi svjesni […]