Krešimir Planinić: Mi se znamo i želimo obračunati s korupcijom koja uništava hrvatsko gospodarstvo

DSC_6259

U Sisku su se u petak predstavili kandidati liste broj 8 – U ime obitelji – projekt Domovina za 6.izbornu jedinicu. Družeći se s građanima i predstavljajući im program U ime obitelji – projekt Domovina, prvi  na listi, odvjetnik Krešimir Planinić izjavio je kako svi kandidati na listama U ime obitelji – projekt Domovina u politiku donose vjerodostojnost – svojim dosadašnjim privatnim i poslovnim životom jamče da će provoditi program gospodarskog oporavka (http://projektdomovina.hr/program-za-gospodarski-oporavak-hrvatske/) te ekonomskog jačanja i pravne zaštite obitelji.

 

“Ja sam branitelj, otac petero djece, moja obitelj radi na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu. Zalagat ću se za  zaštitu hrvatskih proizvoda, a protiv uvoznog lobija koji  radi provizije uništava hrvatsku poljoprivredu. Znam da u Hrvatskoj može biti bolje, ali  i da neće biti bolje ako se svi ne angažiramo, bilo na listi, bilo glasanjem  za stvarne, a ne kozmetičke promjene”, izjavio je Ivan Tržić kandidat na listi U ime obitelji – projekt Domovina  iz Siska.

 

“Ovdje mogu potvrditi da takve kandidate imamo na listi broj 8 u vašoj, 6. Izbornoj jedinci. I jedino takvi kandidati se mogu boriti s korupcijom koja izjeda naše gospodarstvo i promovirati vrijednosti koje U ime obitelji zastupa danas u civilnom društvu i ovdje u Sisku, a sutra u Saboru” izjavio je Krešimir Planinić.