Marijan Kramar, kandidat III. izborne jedinice: “Kod U ime obitelji – projekt Domovina sam prepoznao i svoje osnovne stavove i ciljeve”


Ja sam Marijan Kramar, rođen davne 1953. godine u Zagrebu i po zanimanju sam inženjer elektrostrojarstva. Sa suprugom imamo jednu kćer i za sada jednu unuku.
Kako već duže vrijeme osjećam nezadovoljstvo stagniranje pa i nazadovanjem u političkom, ekonomskom, moralnom i svakom drugom razvoju Hrvatske odlučio sam se aktivnije uključiti i to u stranci u kojoj sam prepoznao i svoje osnovne stavove i ciljeve a to je: U ime obitelji – projekt Domovina.

Aktualnosti

04/08
2017

ŽELIMO VAM SRETAN DAN DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI!


15/04
2017

Krešimir Planinić: Lex Agrokor ima sistemski značaj i sistemsku grešku

Uzbibalo se gospodarstvo, politika, pravo, ekonomija, filozofija itd. na slučaju Agrokor. S pravom! Mnoštvo je društvenih poruka koje možemo iščitavati, a nitko više i ne sumnja u sistemski značaj događaja puno šireg od obitelji Todorić i njihove poduge obimne poslovne aktivnosti. Jasno je da naša bora zabrinutosti nije maknuta donošenjem Lex Agrogor, jer 15 mjeseci, […]


26/03
2017

Novi izborni zakon

U sklopu konferencije ”Hrvatska kakvu trebamo” održana je i panel-rasprava o političkom sustavu u Hrvatskoj, na kojoj su se neki sudionici izjasnili za promjene izbornog sustava, pa i promjenu broja izbornih jedinica, prenosi Večernji list. Krešimir Planinić je naglasio kako su odstupanja puno veća od 5 posto, od izbora do izbora, iako su svi svjesni […]