Marijan Kramar, kandidat III. izborne jedinice: “Kod U ime obitelji – projekt Domovina sam prepoznao i svoje osnovne stavove i ciljeve”


Ja sam Marijan Kramar, rođen davne 1953. godine u Zagrebu i po zanimanju sam inženjer elektrostrojarstva. Sa suprugom imamo jednu kćer i za sada jednu unuku.
Kako već duže vrijeme osjećam nezadovoljstvo stagniranje pa i nazadovanjem u političkom, ekonomskom, moralnom i svakom drugom razvoju Hrvatske odlučio sam se aktivnije uključiti i to u stranci u kojoj sam prepoznao i svoje osnovne stavove i ciljeve a to je: U ime obitelji – projekt Domovina.

Aktualnosti

26/03
2017

Novi izborni zakon

U sklopu konferencije ”Hrvatska kakvu trebamo” održana je i panel-rasprava o političkom sustavu u Hrvatskoj, na kojoj su se neki sudionici izjasnili za promjene izbornog sustava, pa i promjenu broja izbornih jedinica, prenosi Večernji list. Krešimir Planinić je naglasio kako su odstupanja puno veća od 5 posto, od izbora do izbora, iako su svi svjesni […]


26/03
2017

Projekt domovina: U zagovaranju života od začeća do prirodne smrti neće biti kompromisa

„Vjerujemo da ćemo proklamiranjem radosti života slaviti i radost nerođenog života, a nastojat ćemo i promicati ljepotu života u jednom pozitivnom svjetlu. Ovo je jedan od demokratskih alata kojim to želimo postići – zagovarati život od začeća do prirodne smrti. Udruga U ime obitelji i Projekt domovina uvijek će podržavati taj stav i s time […]


26/03
2017

Projekt domovina – za život