Silvio Golubović, kandidat V. izborne jedinice: “Promatranje sa strane i negodovanje nikome od nas neće previše koristiti”


Zovem se Silvio Golubović i živim u Županji. Rođen sam 1986., a po zanimanju sam vjeroučitelj i radim u srednjoj školi. Otac sam dvoje djece, a na politički angažman u U ime obitelji – projekt Domovina ponukalo me to što vjerujem da malenim koracima možemo ovu prekrasnu Hrvatsku našoj djeci učiniti Domovinom. Budući da sam sudjelovao kao simpatizer i član udruge U ime obitelji na prethodnim referendumima odlučio sam se sada aktivnije uključiti u politiku jer smatram da promatranje sa strane i negodovanje nikome od nas neće previše koristiti.

Vjerujem kako ćemo u budućnosti rasti i okupiti se oko naših zajedničkih vrijednosti osobito obiteljskih, te u politici biti snažan glas i korektiv ostalih politika kako bi naša jedina nam Domovina Hrvatska ubrzo zasjala u svom punom gospodarskom, socijalnom, ekonomskom, političkom i svakom drugom sjaju!

Aktualnosti

04/08
2017

ŽELIMO VAM SRETAN DAN DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI!


15/04
2017

Krešimir Planinić: Lex Agrokor ima sistemski značaj i sistemsku grešku

Uzbibalo se gospodarstvo, politika, pravo, ekonomija, filozofija itd. na slučaju Agrokor. S pravom! Mnoštvo je društvenih poruka koje možemo iščitavati, a nitko više i ne sumnja u sistemski značaj događaja puno šireg od obitelji Todorić i njihove poduge obimne poslovne aktivnosti. Jasno je da naša bora zabrinutosti nije maknuta donošenjem Lex Agrogor, jer 15 mjeseci, […]


26/03
2017

Novi izborni zakon

U sklopu konferencije ”Hrvatska kakvu trebamo” održana je i panel-rasprava o političkom sustavu u Hrvatskoj, na kojoj su se neki sudionici izjasnili za promjene izbornog sustava, pa i promjenu broja izbornih jedinica, prenosi Večernji list. Krešimir Planinić je naglasio kako su odstupanja puno veća od 5 posto, od izbora do izbora, iako su svi svjesni […]