Igor Polić, kandidat VI. izborne jedinice: “Svoje znanje i obiteljske vrijednosti želim ugraditi u djelovanje za dobro naše domovine”

Ja sam Igor Polić, diplomirani sam inženjer elektrotehnike. Otac sam četvero djece u sretnom braku sa svojom suprugom. Rođen sam u Sarajevu a danas živim u Velikoj Gorici. Iako moji roditelji dolaze s dvije strane svijeta, majka iz Libanona a otac iz Bosne i Hercegovine, poštujem svoju domovinu Hrvatsku jer sam u njoj proveo većinu svog života.

Svoje znanje i obiteljske vrijednosti želim ugraditi u djelovanje za dobro naše domovine i pomoći u rješavanju važnih pitanja iz područja gospodarstva i osnaživanja obitelji. Uvjeren sam da sretna obitelj predstavlja temelj naroda i države.

Aktivan sam u Udruzi od 2013. kada sam shvatio da su se počele narušavati temeljne vrijednosti društva, brak, obitelj i odgovornost za odgoj djece. Nakon oba referenduma, za brak, te za promjenu izbornog zakona, uvidio sam da kroz udrugu ne možemo riješiti politička pitanja, te sada želim zastupati sve vrijednosti koje sam zastupao kroz građanske inicijative, kroz politički angažman

Potrebno je osloboditi potencijal mladih ljudi te iskoristiti sve resurse kojima Hrvatska raspolaže kako naši građani ne bi morali napuštati svoju domovinu u potrazi za boljim životom jer Hrvatska je njihov dom.