Ivana Bilić Antičević, kandidatkinja X. izborne jedinice: “Ne mogu samo mirovati i pustiti da se ova prilika za stvarnom promjenom ne iskoristi”

Ja sam Ivana Bilić Antičević, dolazim iz Podstrane kraj Splita, imam 27 godina, majka sam troje djece (dvoje koji trče oko mene i jedno koje nosim ispod srca). U sretnom braku sam pet godina. Magistra sam likovne kulture i likovne umjetnosti. Za mene je obitelj temeljna stanica društva, u obitelji je rođen život i u obitelji se prenose vrijednosti koje su izgradile ovo naše društvo. Puno smo kroz povijest patnje pretrpjeli, ali sve smo napade izdržali jer smo u konačnici branili našu obitelj. Naši očevi su obranili ovu domovinu i dali nam obavezu da ispunimo snove za koje su se oni borili.
Vjerujem U ime obitelji – projekt Domovina zato što se nesebično zalažu za temeljne promjene u društvu, jer želim da moja djeca rastu u pravnoj državi u kojoj politika neće utjecati na pravosuđe, gdje politička pripadnost neće zamijeniti stručnost, i gdje se neće gledati na lažnu jednakopravnost nego na dobrobit sviju. Zato želim dati svoj maleni doprinos za U ime obitelji – Projekt domovina. Iako trenutno moram ležati zbog rizične trudnoće, ne mogu samo mirovati i pustiti da se ova prilika za stvarnom promjenom ne iskoristi.