SVJETSKI DAN HRANE I MEĐUNARODNI DAN BORBE PROTIV SIROMAŠTVA HRVATSKE UDRUGE U OSIJEKU OBILJEŽILE TRIBINOM ČINI DOBRO –POMOZI BLIŽNJEM SVOM

U povodu Svjetskog dan hrane i Međunarodnog dana borbe protiv siromaštva 16.10.2015., u gradu Osijeku, 12 hrvatskih udruga članica platforme MREŽA HRANE po prvi put su predstavile na tribini „Čini dobro- pomozi bližnjem svom“ platformu MREŽA HRANE . U znak potpore projektu koji je usmjeren na suzbijanje i prevenciju siromaštva pridružio se i nositelj liste IV. izborne jedinice U ime obitelj- projekt Domovina, Kristijan Šimičić.

Podrška ovakvim projektima je ne upitna, navodi gospodin Šimičić, obzirom da se i mi zalažemo za nultu stopu PDV-a na humanitarnu hranu, ali i na dječju hranu i potrepštine za bebe, te smanjenje PDV-a na namirnice koje su osnovna potreba svake obitelji. Tim dijelom programa U ime obitelji – projekt Domovina se zalaže za ekonomsku stabilnost  obitelji te potiče mlade na zasnivanje i podizanje iste.

Današnjom tribinom je prenijeta poruka koja treba odzvanjati cijelom Hrvatskom „ ZA HRVATSKU BEZ GLADNIH“  koja je ujedno  cilj ovog projekta i našeg programa. Ovim putem pozivamo građane da nam se priključe u kreiranju bolje budućnosti Hrvatske! Krenimo u stvarne promjene, za državu bez gladnih!

Slike mreza hrane