Tin Ivanković, kandidat VI. izborne jedinice: “Želim da hrvatski prioritet postanu obrazovanje i znanost temeljeni na izvrsnosti i vrednotama koje izgrađuju identitet nacije”

Moje ime je Tin Ivanković. Rođen sam u Zagrebu 1969. godine. U braku sam 25 godina i otac sam petoro djece: diplomirane psihologinje, studentice Pravnog i Filozofskog fakulteta, gimnazijalke i osnovnoškolca. Završio sam PMF, smjer profesor biologije i kemije i predajem predmet Kemija u Športskoj gimnaziji od prošle godine.

U 17 godina karijere u kompaniji Johnson & Johnson-u bio sam voditelj prodaje za područje Hrvatske za nekoliko poslovnih odjela, direktor više poslovnih odjela za područje jugoistočne Europe, član Uprave za jugoistočnu Europu, član Uprave za centralnu i jugoistočnu Europu te vršitelj dužnosti glavnog direktora za područje jugoistočne Europe.

Bio sam uključen u skupljanje potpisa za obje referendumske inicijative udruge U ime obitelji, te u ukidanju Zdravstvenog odgoja u školama. Uključen sam aktivno u rad svoje župe Navještenja Blažene Djevice Marije u Velikoj Gorici u kojoj sam i pastoralni vijećnik te sa suprugom i bračnim parom Pavlović vodimo zaručnički tečaj. Aktivno igram mali i veliki nogomet u veteranskoj ligi u Zagrebu, volim knjigu, kazalište i glazbu.

Kroz vlastiti rad i život uvjerio sam se da je Hrvatska bogata pametnim, sposobnim i poštenim ljudima kojima samo treba pružiti priliku da preuzmu odgovornost u vođenju našeg društva.

Uključio sam se u U ime obitelji – projekt Domovina jer želim sudjelovati u izgradnji Hrvatske u kojoj će država štititi brak i obitelj i život od začeća do prirodne smrti, poticati sposobnost i osobnu odgovornost, a ne podobnost, u kojoj pravosuđe kažnjava korupciju. Želim da hrvatski prioritet postanu obrazovanje i znanost temeljeni na izvrsnosti i vrednotama koje izgrađuju identitet nacije. Ekonomija mora počivati na slobodnom tržištu, poticanju osobne inicijative i odgovornosti u čemu država mora prednjačiti.

Želim sudjelovati u izgradnji takve Hrvatske, želim korjenitu i stvarnu promjenu Hrvatske, a ovi izbori su prvi korak u promjeni.

Budi odgovoran i uključi se i ti!