U ime obitelji – projekt Domovina čestita novim zastupnicima Hrvatskog sabora

U ime obitelji – projekt Domovina objavila je čestitku svim novoizabranim zastupnicima Hrvatskog sabora koju prenosimo u cijelosti.

U ime obitelji – projekt Domovina čestita svim novoizabranim zastupnicima Hrvatskog sabora na uspjehu koji su ostvarili u svojim izbornim jedinicama. Posebice čestitamo svim onim građanima koji su preuzeli odgovornost, izašli na birališta i dali svoj glas onim političkim predstavnicima za koje smatraju da će najbolje voditi Hrvatsku u sljedećem mandatu od četiri godine.

Zahvaljujemo više od 300 promatrača udruge U ime obitelji koji su volontirajući dali doprinos demokratskom okruženju parlamentarnih izbora te će svojim opažanjima i prikupljenim primjedbama omogućiti daljnje unaprjeđenje rada izbornih povjerenstava i promatrača.

Zahvaljujemo svim biračima koji su u samo dva mjeseca od registriranja stranke prepoznali kandidate U ime obitelji – projekt Domovina kao svoje političke predstavnike. Povjerenje koje ste nam ukazali potiče nas na daljnje promicanje i zalaganje za vrijednosti koje nas sve povezuju – i na političkom planu i u civilnom društvu.